Administratiekantoor Zevenhoven

Zoekt u een administratiekantoor in Zevenhoven? Adivision Administraties is u graag van dienst. Wij zijn gevestigd in Nieuwkoop en zijn actief voor klanten in het gehele Groene Hart, dus ook in Zevenhoven. Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor dat waarde hecht aan persoonlijk contact en gedegen advies. Wij verzorgen de administratie voor zowel zzp’ers als mkb-bedrijven.

Onze administratiediensten voor zzp’ers in Zevenhoven

Bent u zzp’er? Dan helpen wij u graag op weg met uw administratie. We geven advies voor een geschikt boekhoudprogramma, de inrichting van ordners en een juiste archivering. We kunnen u ook het nodige uit handen nemen: Het verwerken van in- en verkoopfacturen en de bankafschriften, kas en memoriaal. We kunnen tevens uw aangiftes verzorgen voor omzet- en inkomstenbelasting.

Onze administratiediensten voor mkb-bedrijven in Zevenhoven

Als mkb-bedrijf krijgt u te maken met extra aspecten in uw boekhouding, zoals personeel en de bijbehorende loonadministratie. Adivision helpt u bij het inrichten en het verzorgen van deze administratie. Wij kunnen de verwerking, controles en de loonadministratie voor onze rekening nemen.

Voor mkb-bedrijven verwerken wij de volgende zaken: crediteuren, debiteuren, bankafschriften, kas en memoriaal. Uiteraard ook de aangiftes voor de belastingdienst en eventueel rapportages. Ook als u zelf de administratie bijhoudt kunnen wij dienen als adviseur of controlerende back-up.

Uw debiteurenbeheer uitbesteden?

Adivision neemt u graag uw debiteurenbeheer uit handen. Wij zijn hierin ervaren en gaan doeltreffend te werk. We zorgen te allen tijde voor een professionele klantenbenadering, zodat er geen klantenrelaties geschonden worden.

De voordelen voor u:

  • Continuïteit van uw debiteurenbeheer
  • Kortere gemiddelde betalingstermijnen
  • Verbetering van uw liquiditeitspositie
  • Afname dubieuze debiteuren
  • Afname openstaand saldo

Lees hier meer over onze diensten in debiteurenbeheer

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Bel ons voor een kennismaking!

Adivision Administraties wordt gerund door Andrea Fransen. Of u nou een startende zzp’er bent of een gevestigd mkb-bedrijf heeft, we komen graag met u in contact om de wensen voor uw administratie door te spreken.

Bel ons: 06-18670586
Mail ons: info@aknieuwkoop.nl

Adivision is gevestigd in Nieuwkoop en is ook uw administratiekantoor in Zevenhoven.