Wilt u een financiële second opinion van een boekhouder?

Soms kan het voorkomen dat u niet helemaal zeker weet of uw administratie wel goed voor u wordt verzorgd. Heeft u misschien het vermoeden dat uw cijfers niet kloppen, dat u teveel belasting betaalt of slecht advies heeft gekregen? Of heeft u wellicht een geschil met de Belastingdienst? Ook in de administratieve wereld is het soms nodig om als ondernemer een second opinion aan te vragen van een objectief administratiekantoor. Het kan een bevestiging zijn dat u goed zit bij uw huidige kantoor, maar het kan u ook geld opleveren doordat u tips en advies krijgt waar u uw voordeel mee kunt doen.

In elk geval is een onafhankelijke sparringpartner handig om te hebben. Adivision helpt regelmatig ondernemers met een financiële second opinion. We kijken met u mee naar uw administratie en situatie. We bekijken:

 • Is uw administratie volledig?
 • Klopt uw jaarrekening?
 • Klopt uw ingediende aangifte inkomstenbelasting?
 • Kloppen uw fiscale aftrekposten?

Zoekt u een scherpe blik van een onafhankelijk kantoor? Dan is Adivision u graag van dienst.

Wie is Adivision?

Adivision is een laagdrempelig en ervaren administratiekantoor dat waarde hecht aan persoonlijk contact en gedegen advies. Wij verzorgen de administratie voor zowel zzp’ers als mkb-bedrijven. We zijn gevestigd in Nieuwkoop en zijn actief voor klanten in het gehele Groene Hart.

Kennismaken met Adivision voor een second opinion?

Heeft u behoefte aan een financiële second opinion of wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Uw wensen voor uw administratie (optioneel)

  Bel ons voor een kennismaking!

  Adivision Administraties wordt gerund door Andrea Fransen. Of u nou een startende zzp’er bent of een gevestigd mkb-bedrijf heeft, we komen graag met u in contact om de wensen voor uw administratie door te spreken.

  Bel ons: 06-18670586
  Mail ons: info@aknieuwkoop.nl

  Adivision is gevestigd in Nieuwkoop en is uw administratiekantoor in het gehele Groene Hart.