Gaat u starten en zoekt u een administratiekantoor?

Gaat u voor uzelf beginnen en wordt 2022 uw jaar? Het jaar dat u als ondernemer de boeken in gaat? Als starter is een goed begin met uw administratie het halve werk. Maar welke gegevens moet u bijhouden, hoe archiveert u het beste en wat wil de belastingdienst van u ontvangen? Adivision heeft het antwoord op deze vragen en is een veelgevraagd administratiekantoor voor starters. We kunnen u adviseren over het runnen van een goede administratie en u ondersteunen met uw administratie waar nodig.

Onze diensten voor starters

 • We richten uw administratie in.
 • We verwerken inkoopfacturen en verkoopfacturen.
 • We verwerken bankafschriften (evt. digitaal), kas, memoriaal.
 • We verzorgen uw aangifte omzetbelasting (btw-aangifte).
 • We verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting.
 • We verzorgen rapportages inzake uw boekhouding.

Adivision kan ook deels uw administratie verwerken of alleen de controle verzorgen.

Wat zijn onze sterke punten?

Ruime bereikbaarheid
Adivision kent ruime openingstijden. We zijn ’s ochtends al vroeg bereikbaar en zijn zelf ’s avonds en in het weekend bereikbaar via WhatsApp. Deze ruime bereikbaarheid komt u zeker van pas wanneer u niet binnen reguliere kantooruren met uw administratie bezig kunt zijn.

Zowel online als op papier uw administratie aanleveren
Adivision accepteert zowel de offline als online aanlevering van administratie, wat inhoudt dat we ook de verwerking van papieren administratie op ons nemen.

Altijd meekijken via online administratie
Adivison biedt online administratie aan via het programma SnelStart. Zo kunnen wij meekijken met de administratie die ondernemers zelf invoeren. Andersom geldt dat ook, het geeft u als ondernemer inzicht in hoe uw administratie online wordt geregistreerd.

Waar werken we?

We zijn gevestigd in Nieuwkoop en zijn actief voor klanten in het gehele Groene Hart. Denk o.a. aan de plaatsen Nieuwkoop, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar, Langeraar, en Noorden.

Kennismaken met Adivision?

Adivision is een laagdrempelig administratiekantoor dat waarde hecht aan persoonlijk contact en gedegen advies. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Vul dan onderstaand formulier in en we zorgen ervoor dat u tijdig aan een succesvol 2020 kunt beginnen.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Uw wensen voor uw administratie (optioneel)

  Bel ons voor een kennismaking!

  Adivision Administraties wordt gerund door Andrea Fransen. Of u nou een startende zzp’er bent of een gevestigd mkb-bedrijf heeft, we komen graag met u in contact om de wensen voor uw administratie door te spreken.

  Bel ons: 06-18670586
  Mail ons: info@aknieuwkoop.nl

  Adivision is gevestigd in Nieuwkoop en is uw administratiekantoor in het gehele Groene Hart.