Zoekt u een nieuw administratiekantoor?

Bent u aan het rondkijken voor een nieuw administratiekantoor voor het volgende boekjaar? Gebruikt u al jaren dezelfde boekhouder maar bent u niet meer helemaal tevreden of zoekt u een meer ervaren, flexibeler, goedkoper of regionaal kantoor? Mocht u willen overstappen van boekhouder dan is Adivision u graag van dienst. Adivision is een laagdrempelig administratiekantoor dat waarde hecht aan persoonlijk contact en gedegen advies. Wij verzorgen de administratie voor zowel zzp’ers als mkb-bedrijven. We zijn gevestigd in Nieuwkoop en zijn actief voor klanten in het gehele Groene Hart.

Onze sterke punten

Ruime bereikbaarheid
Adivision kent ruime openingstijden. We zijn ’s ochtends al vroeg bereikbaar en zijn zelf ’s avonds en in het weekend bereikbaar via WhatsApp. Deze ruime bereikbaarheid komt u zeker van pas wanneer u niet binnen reguliere kantooruren met uw administratie bezig kunt zijn.

Zowel online als op papier uw administratie aanleveren
Adivision accepteert zowel de offline als online aanlevering van administratie, wat inhoudt dat we ook de verwerking van papieren administratie op ons nemen.

Altijd meekijken via online administratie
Adivison biedt online administratie aan via het programma SnelStart. Zo kunnen wij meekijken met de administratie die ondernemers zelf invoeren. Andersom geldt dat ook, het geeft u als ondernemer inzicht in hoe uw administratie online wordt geregistreerd.

Onze administratiediensten voor zzp’ers

Wij helpen zzp’ers graag op weg met hun administratie. We geven advies voor een geschikt boekhoudprogramma, de inrichting van ordners en een juiste archivering. We kunnen u ook het nodige uit handen nemen: Het verwerken van in- en verkoopfacturen en de bankafschriften, kas en memoriaal. We verzorgen ook de aangiftes voor omzet- en inkomstenbelasting. Onze diensten voor zzp’ers

Onze administratiediensten voor mkb-bedrijven

Wij helpen mkb’ers bij het inrichten en het verzorgen van de administratie. Wij kunnen de verwerking, controles en de gehele loonadministratie voor onze rekening nemen. Verder verwerken we: crediteuren, debiteuren, bankafschriften, kas en memoriaal. Uiteraard ook de aangiftes voor de belastingdienst en eventueel rapportages. We kunnen zelfs uw debiteurenbeheer uit handen nemen.  Onze diensten voor mkb-bedrijven

Overstappen van boekhouder?

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek om mogelijk over te stappen naar Adivision? Vul dan onderstaand formulier in en we zorgen ervoor dat u tijdig aan een succesvol 2022 kunt beginnen.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Uw wensen voor uw administratie (optioneel)

  Bel ons voor een kennismaking!

  Adivision Administraties wordt gerund door Andrea Fransen. Of u nou een startende zzp’er bent of een gevestigd mkb-bedrijf heeft, we komen graag met u in contact om de wensen voor uw administratie door te spreken.

  Bel ons: 06-18670586
  Mail ons: info@aknieuwkoop.nl

  Adivision is gevestigd in Nieuwkoop en is uw administratiekantoor in het gehele Groene Hart.