Wilt u een frisse blik op uw administratie?

Werkt u al enige tijd met hetzelfde administratiekantoor of verzorgt u zelf uw administratie en wilt u dat wij eens een frisse blik werpen op uw administratie? Dat kan! Op deze manier krijgt u helder of uw administratie goed op orde is, of u een boekhoudprogramma gebruikt dat bij uw situatie past en of er nog posten of mogelijkheden zijn die u in uw voordeel kunt benutten. Dit kan heel verhelderend werken en zo gaat u het jaar 2022 administratief goed van start.

De frisse blik van Adivision is waar we veel ondernemers mee helpen. We bekijken uw administratie grondig en objectief. Nadat we uw administratie hebben bekeken, krijgt u van ons advies vanuit onze visie. U heeft zelf de keuze wat daarmee te doen. U bent vrij om naar ons over te stappen, u kunt ook zelf uw administratie blijven verzorgen of bij uw huidige kantoor blijven.

Controle administratie
Houdt u zelf uw administratie bij, maar wilt u toch een back-up voor controle van uw administratie? Ook dat is mogelijk. Adivision levert maatwerk. We maken met u een afspraak over de frequentie van boekhouden, het aantal te besteden uren, werkzaamheden, tarief, rapportages, debiteurenbeheer en/of crediteurenbeheer.

Waar werken we?

We zijn gevestigd in Nieuwkoop en zijn actief voor klanten in het gehele Groene Hart. Denk o.a. aan de plaatsen Nieuwkoop, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar, Langeraar, en Noorden.

Kennismaken met Adivision?

Adivision is een laagdrempelig administratiekantoor dat waarde hecht aan persoonlijk contact en gedegen advies. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Vul dan onderstaand formulier in en we zorgen ervoor dat u tijdig aan een succesvol 2022 kunt beginnen.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Uw wensen voor uw administratie (optioneel)

  Bel ons voor een kennismaking!

  Adivision Administraties wordt gerund door Andrea Fransen. Of u nou een startende zzp’er bent of een gevestigd mkb-bedrijf heeft, we komen graag met u in contact om de wensen voor uw administratie door te spreken.

  Bel ons: 06-18670586
  Mail ons: info@aknieuwkoop.nl

  Adivision is gevestigd in Nieuwkoop en is uw administratiekantoor in het gehele Groene Hart.